Utbildning och träning skapar förutsättning för utveckling

Att man blir bäst på det man tränar mest på är en sanning för många men för oss i Affärsakademien är kunskap i sig inte något som självklart skapar utveckling och framgång. Genom att skaffa sig ny och användbar kunskap och dessutom träna på det ger en större möjlighet till just utveckling. Det är den kombinationen vi kallar utbildning.

När det kommer till att börja använda sin nya kunskap blir det genast betydligt svårare. Och det ärhär Affärsakademien kommer in. Visst hjälper vi dig att nå kunskapen men vi koncentrerar oss framför allt på att få dig att börja använda kunskapen i ditt jobb och på ditt eget sätt.

Vi tillför den kunskap som du saknar, anpassar den till din verklighet och vi hjälper dig att använda kunskapen i din verklighet. Det är därför alla som jobbar i Affärsakademien kallar sig för Affärs-PT och är utbildade coacher. Din egen träning ger dig färdigheter som över tid kallas för kompetens och det
är det som gör skillnad. Det som gör att du blir bättre på det du gör varje dag.

Det kommer inte att ske över en natt och precis som kraften och styrkan på gymmet kommer övertid, kommer även kunskapen att växa succesivt under det program du väljer att jobba med. Vi utvecklas ständigt tillsammans med våra kunder och så även vårt utbud av utbildningar.

Exempel på aktuella program hittar du här under fliken utbildning. Du hittar ännu fler individuella
program under fliken Affär-PT. Saknar du något? Hör av dig!

.