När du når ditt mål. Hur känner du dig då?Motivation och vilja finns hos oss alla. Frågan är om vi vet vad vi vill uppnå eller skapa och om vi funderat på hur det kommer att kännas när vi når våra mål.

Rusar du med raketfart in i  höstens alla aktiviteter? Har du satt nya mål för dig själv och ditt arbete? Kanske ett nytt jobb, ett nytt projekt? Eller tar du upp tråden där du var innan semestern? 

Oavsett, det är nu du tar fram din motivation och din vilja. Det finns hos oss alla. Däremot finns det inga ”att göra listor” som gör att du når de mål du satt upp. Har du tänkt på att orden ”jag borde”, ”jag måste” eller ”jag ska” bara är ord? Det är inte orden som gör att du kommer närmre målet. 

Det är med motivation och vilja som du kan närma dig målet.  Och när du inser varför du vill något väldigt gärna, så känner du något annat. Inte helt sällan sitter den känslan i kroppen. När du har just den viljan kommer du att hitta modet, att ta dig dit även om det kan kännas jobbigt på vägen. 

Och när du vet vad du vill och har modet att lita på det, då kommer du att plocka fram din drivkraft för att hitta lösningen som gör det möjligt. 

Tänk tanken; När du når ditt mål. Hur känner du dig då?

Du är inte ensam! 

Ta hjälp av någon in din närhet. Tala om för honom/henne vad du skulle vilja. Du kommer att hitta lösningen och vägen fram!

Vill du ha just den där pushen och stöttningen att;

  • Hitta din inre vilja
  • Hitta ditt mod att göra det du så gärna vill
  • Få det att hända

Jag finns här som din coach, eller affärs-PT när det gäller ditt arbete. Ja faktiskt som din största fan och ultimata påhejare. 

Redo att nå dina mål och din innersta vilja? Redo att ta tag i det som krävs i din yrkesroll?

PM:a mig eller ring 0705-840140 

Jag är en del av @Affärsakademien som har många specialister inom flera områden. Så hör av dig så matchar vi ihop dig med bäst möjliga för just dig!

Christina Thulin
Företagare, kommunikationsstrateg och coach/Affärs-PT

Similar Posts